PFI

PFI-PTT Anoia Sud

Tipus de centre: Públic

Adreça: Copèrnic, 12

Telèfon: 93 776 21 14

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Són diferents ensenyaments que es poden cursar quan no es disposa del títol de graduat en educació secundària (GES). L’objectiu principal dels PFI, és proporcionar als joves, d’entre 16 i 21 anys, la formació bàsica i professional que els permeti incorporar-se al món laboral i reprendre els estudis un cop superada la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà. Es pretén millorar les seves perspectives de futur mitjançant una formació que els permeti l’aprenentatge d’un ofici, ampliar la formació general per promoure la continuïtat formativa i facilitar el desenvolupament dels hàbits i les capacitats necessàries per incorporar-se al món laboral.

L’oferta de PFI- Pla de Transició al Treball a l’Anoia Sud és de dues especialitats: Auxiliar en vivers i jardins i auxiliar de comercialització de productes i logística.

La durada dels programes és de 875 hores, repartides en un curs escolar i estructurades en diferents mòduls que inclouen 200 hores de formació pràctica en empreses.

Aquests programes s’emmarquen dins d’un conveni signat entre el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments que conformem la Xarxa Transició Escola Treball Anoia Sud (amb els ajuntaments de Masquefa, Capellades, Cabrera d’Anoia, Piera, els Hostalets de Pierola, Vallbona d’Anoia, Torre de Claramunt i la Pobla de Claramunt) amb la col·laboració de l’Àrea d’Educació de la Diputació de Barcelona.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.