Portada > Ajudes

Ajudes

Ajuts de transport

L’Ajuntament atorga ajuts individuals de transport escolar col·lectiu no obligatori adreçats a l’alumnat escolaritzat a l’INS Guinovarda i a l’escola Herois del Bruc als quals no correspon la gratuïtat del servei i que cursen estudis obligatoris o segon cicle d’educació infantil. Es tracta minimitzar l’impacte econòmic que aquest cost suposa a les famílies del municipi.

Consultar la convocatòria 2019

Beques de llibres i materials

Es pretén contribuir a que la igualtat en el dret d’accés a l’educació sigui real i efectiva, vetllar per l’equitat en el sistema educatiu i col·laborar amb les famílies que més pateixen l’esforç econòmic que comporta l’inici del curs escolar.

Consultar la convocatòria 2019-2020

Subvencions als centres educatius i a les AMPES

L’ajuntament vol donar el seu suport als projectes i activitats que porten a terme els diversos centres educatius i entitats que els representen, per tal de promoure l’equitat, l’arrelament al medi, la innovació educativa i, en definitiva, l’èxit educatiu dels seus alumnes. Per aquest motiu convoca uns ajuts que els centres i les AMPES poden sol·licitar d’acord a les bases específiques de subvencions corresponents a l’àrea d’Ensenyament.

Consultar la convocatòria 2019


Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.