Ensenyaments artístics

Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases

Adreça: de la Plaça, 6

Telèfon: 93 776 21 37

Adreça electrònica: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

http://www.aulamusicapiera.cat/

Escola de Teatre de Piera

Adreça: de la Plaça, 6

Telèfon: 93 776 15 65

Adreça electrònica: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

http://www.escoladeteatredepiera.com/

L’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases promou la música al nostre municipi des de l’any 1991. La seva finalitat ha estat des de l'inici apropar la música als vilatans de Piera, intentar fer estimar aquest art a partir del seu descobriment i del seu estudi: aprendre a fer música, però sobretot a estimar-la; fer-ne un element d’oci que pugui afavorir les relacions entre la gent del poble.

És un servei educatiu i cultural que incorpora la innovació educativa, des dels punts de vista organitzatiu i pedagògic, com un valor afegit del centre. Alhora, l’escola realitza una important tasca de cara al municipi per tal que el seu treball arribi a moltes més persones de les que ja en són usuàries.

L’Escola de Teatre de Piera neix l’any 2009 amb el guiatge de la companyia Pelmànec amb la voluntat d’oferir formació en arts escèniques a una vila com la nostra amb una llarga tradició teatral.

Els cursos anuals van adreçats a persones de totes les edats que vulguin gaudir del que l’aprenentatge en arts escèniques els pot aportar en el pla psicomotriu, afectiu, social, cognitiu i cultural. L’Escola ofereix classes d’interpretació i dansa a partir dels 6 anys.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.