Portada > Recursos

Recursos

Aquesta secció ofereix una guia de recursos que pretén ser una eina potent a l’hora de prendre decisions i conèixer l’oferta del territori.

La Guia de recursos educatius i laborals del territori adreçada a aquelles persones que estiguin cercant informació per a poder continuar el seu recorregut acadèmic i/o professional en el mateix territori.

Piera disposa d’una eina que recull tota l’oferta educativa que ajuntament i entitats posen a l’abast de la ciutadania, com cursos, tallers i activitats diverses.

Es tracta d’una plataforma, promoguda per la Diputació de Barcelona, que s’anirà actualitzant i ampliant a mesura que arribi la informació sobre les diverses activitats ofertades.

El seu funcionament és molt senzill. L'aplicatiu  disposa d’un cercador en el qual podem buscar per destinatari, municipi i categoria, podent fer recerques avançades. La plataforma web educaentorn permet identificar, ordenar i planificar les activitats, recursos i serveis educatius i estableix uns criteris comuns a tots els municipis que en formen part.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.