L’actualitat

< Tornar al llistat

Oberta la convocatòria d’ajuts al transport per a l’alumnat d’estudis postobligatoris

03/07/2024

L’Ajuntament ofereix fins a 250 euros amb l’objectiu de facilitar el desplaçament i l’accés als centres d’estudis

Fins al pròxim 22 de juliol està obert el termini per a optar a les beques que ofereix l’Ajuntament de Piera per a fomentar la continuïtat educativa dels nois i noies que finalitzen l’ESO ajudant-los a fer front a les despeses relacionades amb el transport. Poden optar a aquests ajuts persones empadronades al municipi d’entre de 16 i 25 anys, que hagin estat matriculades en cursos d’ensenyaments postobligatoris en un centre públic de Catalunya i en totes les matèries curriculars corresponents en el curs 2023-2024. Pel que fa a la distància entre el domicili habitual i el centre aquesta haurà de ser superior a dos quilòmetres.

Altres aspectes que es tenen en consideració en la concessió d’aquests ajuts són que la persona interessada no disposi d’altres titulacions acadèmiques d’igual o superior nivell a la que estigui cursant i que la renda familiar anual estigui dins de les limitacions que s’estableixen a les bases. La concessió dels ajuts es farà per ordre de presentació de les sol·licituds i fins que s’esgoti el pressupost destinat.

Pel que fa als imports establerts, aquests seran de 100 euros quan la distància fins al centre d’estudis sigui d’entre 2 i 13 quilòmetres, de 150 euros quan la distància se situï entre els 13 i 30 quilòmetres i de 250 quilòmetres a partir dels 30 quilòmetres.

El tràmit s’haurà de realitzar, preferentment, a través de la seu electrònica del consistori via instància general i adjuntant el model normalitzat que trobareu com a document adjunt, amb les bases d’aquest ajut, en aquesta mateixa pàgina.

Arxius adjunts

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.