L’actualitat

< Tornar al llistat

Obert el període per sol·licitar els ajuts al transport escolar 2023-2024

11/07/2024

S’ofereixen ajuts a les famílies de l’INS Guinovarda i de l’escola Herois del Bruc que facin ús del servei de transport escolar i una segona línia per a alumnes d’estudis postobligatoris

L’Ajuntament ha publicat la convocatòria d’ajuts destinats a l’alumnat d’ensenyaments obligatoris i de segon cicle d’educació infantil que durant el curs 2023-2024 han fet ús del servei de transport escolar no obligatori que gestiona el Consell Comarcal. Les persones beneficiàries són l’alumnat escolaritzat a l’INS Guinovarda i a l’escola Herois del Bruc que estudien de P3 a 4t d’ESO als quals, segons la normativa d’ús del servei, no els correspon la gratuïtat del transport. El consistori atorgarà un ajut del 100% per a garantir la gratuïtat del transport amb la voluntat d’afavorir la igualtat d’oportunitats educatives i avançar en la cohesió social, al mateix temps que es redueixen les desigualtats per qüestions geogràfiques.

Per poder optar a aquestes subvencions l’alumne haurà d’estar empadronat a Piera, no tenir cap altre ajut per aquest mateix concepte, ser usuari del transport escolar i estar al corrent del pagament del servei.

S'hauran de fer dos tràmits:

-Primer s'han de presentar les sol·licituds, preferentment per la Seu electrònica, abans del 22 de juliol de 2024.

-Després s’ha de presentar la justificació per al seu cobrament, també ,preferentment per la Seu electrònica abans del 6 de setembre de 2024, presentant la documentació acreditativa del pagament del servei referent als tres trimestres i el certificat de titularitat bancària del sol·licitant.

S’ha de tenir en compte que la persona que  presenta la sol·licitud ha de ser la mateixa que consta en el rebut de pagament del transport escolar i en el full de titularitat bancària. La concessió dels ajuts es farà per ordre de presentació de les sol·licituds, a condició que es compleixin els requisits establerts en les bases, i fins que s’esgoti el crèdit pressupostari.

Pel curs 2024-2025, les persones usuàries hauran de sol·licitar el servei prèviament al Consell Comarcal i fer el seu pagament com sempre a l'espera d'una nova convocatòria on podran sol·licitar de nou un ajut i, per tant, l'abonament del cost del servei.

Arxius adjunts

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.