L’actualitat

< Tornar al llistat

Nova convocatòria d’ajuts per llibres de text i material escolar

02/10/2023

Les famílies interessades a accedir a les beques poden sol·licitar-ho fins al 3 de novembre.

Un any més, l’Ajuntament de Piera ha obert una nova convocatòria d’ajuts dirigits a donar suport econòmic a les famílies, ajudant-les a fer front amb les despeses que suposa l’inici del curs escolar. Tot l’alumnat d’I3 a Batxillerat empadronat, i que compleixi els requisits de les bases d’aquests ajuts, es pot beneficiar d’aquestes subvencions per a la compra de llibres de text i de material escolar. Amb aquesta mesura, el consistori pretén afavorir la igualtat d’oportunitats en matèria educativa i avançar en cohesió social.

El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el 3 de novembre i, preferentment, el tràmit s’haurà de realitzar mitjançant la seu electrònica de l’Ajuntament de Piera. Els documents necessaris per a formalitzar la petició es troben com a adjunts a aquesta mateixa pàgina. Un cop presentada la sol·licitud, s’haurà de presentar la justificació econòmica abans del 4 de desembre.

Trobareu més informació sobre aquests ajuts i el projecte educatiu del municipi al web pieraeduca.cat.

Arxius adjunts

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.