L’actualitat

 1. 21/11/2023
  S’organitzen espectacles per a l’alumnat de primària i un taller per a estudiants de secundària i de formació professional Entre el 20 de novembre i l’1 de desembre, l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases organitza diverses propostes amb mot...
  Arxivat a: AMM
 2. 21/11/2023
  La iniciativa afavoreix la implicació en la vida pública de la ciutadania més jove del municipi.
  Arxivat a: Consell d'Infants
 3. 20/11/2023
  El passat dilluns dia 20 de novembre amb la celebració del dia internacional dels drets dels infants l'AFA donava rellevància al "dret a ser lliure". El dret a ser lliure és una OBLIGACIÓ personal i sagrada, el dret a intentar ser feliç per damunt de...
  Arxivat a: General
 4. 07/11/2023
  Dia de castanyes, panellets i alguna cosa de Halloween als centres educatius de Piera
  Arxivat a: E.A. Apiària, Escola Bressol La Tortuga, Escola Bressol Municipal, Escola Creixà, INS Guinovarda, Escola Herois del Bruc
 5. 07/11/2023
  AMUNT, AMUNT... CAP A MONTSERRAT! Divendres, 27 d’octubre, tot el primer d'ESO de l’Ins Guinovarda va pujar fins al monestir de Montserrat. Un any més el Departament d'Expressió va organitzar aquesta excursió que els porta des de Collbató fins al san...
  Arxivat a: INS Guinovarda
 6. 30/10/2023
  La primera proposta del grup és una formació per a professionals que treballen amb joves El consistori ha creat una Comissió de Prevenció, Detecció i Intervenció enfront l'assetjament entre iguals, una iniciativa plantejada per la Taula Local de la I...
  Arxivat a: General
 7. 17/10/2023
  JA HEM ARRIBAT, JA SOM AQUÍ... SANT JERONI! Dimecres, 11 d’octubre, l’alumnat de primer de Batxillerat de l’INS Guinovarda van anar a Montserrat per coronar el cim de Sant Jeroni. El punt de sortida van ser les escales que es troben al costat de la f...
  Arxivat a: INS Guinovarda
 8. 02/10/2023
  Les famílies interessades a accedir a les beques poden sol·licitar-ho fins al 3 de novembre.
  Arxivat a: E.A. Apiària, Escola Creixà, Escola Herois del Bruc, INS Salvador Claramunt , Institut Escola Piera
 9. 14/09/2023
  La iniciativa pretén millorar la relació parental amb infants d’entre 2 i 5 anys El Centre d'Atenció Primària (CAP) de Piera ha anunciat el llançament del programa ‘La família, la millor escola’, amb l’objectiu de millorar les competències de criança...
  Arxivat a: General
 10. 06/09/2023
  Després de les vacances d’estiu, la canalla ha assistit avui al primer dia de classe El curs escolar 2023-2024 ha començat avui, 6 de setembre, amb la tornada a les aules de l’alumnat de segon cicle d’educació infantil, educació primària i Educació S...
  Arxivat a: E.A. Apiària, Escola Creixà, Escola Herois del Bruc, INS Guinovarda, Institut Escola Piera
Anterior Pàgina 2 de 117 Següent

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.