L’actualitat

 1. 03/05/2023
  TERROR A LA XARXA ARRIBA A LA BIBLIOTECA DE PIERA L’11 i 13 d’abril els alumnes de 2n d’ESO de l’INS Guinovarda van visitar la Biblioteca de Piera. Els alumnes van conèixer les instal·lacions i van rebre informació sobre els recursos i activitats que...
  Arxivat a: INS Guinovarda
 2. 02/05/2023
  Avui, dia 2 de maig, se celebra el Dia Internacional contra el Bullying: Passa d'espectador a respectador. Si coneixes o pateixes un cas de bullying... Rebel·la't i parla! Pots posar-te en contacte amb el servei de mediació gratuït i confidencial a t...
  Arxivat a: General
 3. 27/04/2023
  Durant els mesos de febrer a abril s'han programat sortides amb l'alumnat de 6è de l’Institut Escola Piera i les escoles Herois del Bruc, Apiària i Creixà per conèixer de prop el Parc Natural del Garraf.
  Arxivat a: E.A. Apiària, Escola Creixà, Escola Herois del Bruc, Institut Escola Piera
 4. 26/04/2023
  El projecte està dirigit a l’alumnat amb necessitats educatives especials Aquest curs, l'Ajuntament de Piera ha instal·lat a l'Escola Bressol Municipal El Gall Mullat una Sala Multisensorial. La iniciativa s’ha dut a terme després de presentar un pro...
  Arxivat a: Escola Bressol Municipal
 5. 25/04/2023
  El passat divendres 21 d’abril els centres educatius del municipi van celebrar la diada de Sant Jordi.
  Arxivat a: E.A. Apiària, Escola Bressol La Tortuga, Escola Bressol Municipal, Escola Creixà, Escola Herois del Bruc, Institut Escola Piera
 6. 25/04/2023
  El passat 23 d’abril es van lliurar els reconeixements als millors treballs de recerca realitzats pels alumnes de 2n de Batxillerat de l’INS Guinovarda
  Arxivat a: INS Guinovarda
 7. 21/04/2023
  El Teatre Foment acull el lliurament de premis dels Jocs Florals i dels «Tracta’m de Tu»
  Arxivat a: PEEP
 8. 20/04/2023
  Durant tot el mes d’abril, alguns comerços que formen part de l’Associació Piera Comerç i Serveis, han exposat els poemes escrits per l’alumnat de 3r i 4t de primària de les escoles del municipi.
  Arxivat a: Biblioteca de Piera, PEEP
 9. 19/04/2023
  Divendres, 31 de març, l’INS Guinovarda va viure una jornada esportiva organitzada pels alumnes de 1r de Batxillerat i adreçada a l’alumnat de 4t d’ESO. Aquest any van afegir-se a les jornades esportives l’Institut Escola Piera. Al llarg del dia, els...
  Arxivat a: INS Guinovarda, Institut Escola Piera
 10. 19/04/2023
  LES MATEMÀTIQUES SURTEN AL CARRER Divendres, 31 de març, els alumnes de segon d’ESO de l’Ins Guinovarda van visitar la Barcelona medieval. Durant el recorregut, van realitzar càlculs sobre les mesures de Santa Maria del Mar, la densitat de població d...
  Arxivat a: INS Guinovarda
Anterior Pàgina 2 de 114 Següent

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.