L’actualitat

 1. 16/05/2024
  Divendres, 3 de maig, es va celebrar l’acte de lliurament dels Premis Medi Ambient per a unes Escoles Verdes, organitzats per l’INS Baix Empordà de Palafrugell. En la categoria adreçada a l’alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà, el ...
  Arxivat a: INS Guinovarda
 2. 16/05/2024
  La Noa Torrente, l'Iker Hernández, i l'Aina Llopart, alumnes de segon del Cicle de Grau Mitjà de Tècnic en Atenció a Persones en Situació de Dependència (TAPSD) han dissenyat una guia de reciclatge juntament amb l'associació Dispiera, com a part del ...
  Arxivat a: INS Guinovarda
 3. 15/05/2024
  Un curs més l’escola Creixà participa en la campanya europea Let’s Clean Up.
  Arxivat a: Escola Creixà
 4. 10/05/2024
  El passat divendres 26 d'abril les famílies de l’escola bressol municipal El Gall Mullat van celebrar la festa de la primavera organitzada per l'AFA del centre. Els infants van gaudir d'una proposta sensorial, de bombolles i d'una bona estona tots pl...
  Arxivat a: Escola Bressol Municipal
 5. 03/05/2024
  Les escoles, llars d'infants i instituts de la Vila han celebrat la Diada de Sant Jordi amb activitats diverses com ara representacions de teatre, venta de llibres, actuacions musicals, contes, racons de lectura, certàmens literaris, parelles lectore...
  Arxivat a: Escola Bressol La Tortuga, Escola Creixà, Escola Herois del Bruc, INS Guinovarda, Institut Escola Piera
 6. 03/05/2024
  Els reconeixements tenen l’objectiu de promoure la creativitat de l’alumnat i l’educació en valors L’Ajuntament de Piera, dins del Pla Educatiu d’Entorn (PEE), organitza cada any els Jocs Florals i els Premis Tracta’m de tu, destinats a promoure la c...
  Arxivat a: PEEP
 7. 25/04/2024
  Un any més la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Piera, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, organitza activitats de suport a la funció educativa de les famílies en el marc del projecte Eduquem en família. Es tracta de quatre activ...
  Arxivat a: PEEP
 8. 22/04/2024
  L’Ajuntament i l’Institut Guinovarda reconeixen els millors treballs de recerca de l’alumnat del centre
  Arxivat a: General, INS Guinovarda
 9. 18/04/2024
  Divendres, 12 d’abril, l’INS Guinovarda va viure una diada esportiva, organitzada pels alumnes de 1r de Batxillerat i el professorat d’Educació Física, adreçada a l’alumnat de 4t d’ESO. Aquest any els centres que hi van participar foren E. A. Apiària...
  Arxivat a: INS Guinovarda, PEEP
 10. 16/04/2024
  L’alumnat dels PFI Anoia Sud de l’INS Guinovarda van participar en unes jornades esportives a Igualada. Les competicions d’atletisme i futbol sala es van dur a terme a les instal·lacions del Club Atlètic Igualada i a la zona esportiva de l’INS Milà i...
  Arxivat a: PFI-PTT
Anterior Pàgina 2 de 120 Següent

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.