L’actualitat

 1. 31/03/2020
  El consistori ha decidit no passar els rebuts corresponents al mes d’abril i allargarà la mesura mentre duri l’estat d’alarma
  Arxivat a: Escola Bressol Municipal
 2. 30/03/2020
  Es facilita a les famílies beneficiàries una targeta moneder per garantir l’alimentació dels menors durant el temps que els centres educatius estiguin tancats
  Arxivat a: General
 3. 09/03/2020
  Aquest passat dijous 28 de març, els nens i les nenes de primària de l'escola Herois del Bruc han vist una obra de teatre en llengua anglesa. L'obra, anomenada Young Arthur, és de la companyia Blue Mango i presenta una versió divertida i educativa de...
  Arxivat a: Escola Herois del Bruc
 4. 06/03/2020
  L'Escola Herois del Bruc col·labora amb la Universitat de Barcelona com a centre formador d'estudiants en pràctiques. El mes de gener i febrer hem tingut 3 estudinats del Grau de Mestres que han vingut a fer les seves primeres pràctiques a la nostra ...
  Arxivat a: Escola Herois del Bruc, PEEP
 5. 03/03/2020
  El passat divendres 21 de febrer, l’alumnat dels PTT’s d’aquests municipis, va participar a la primera jornada de la III edició del Projecte “Els valors en l’esport”, realitzada a la sala d’actes de la Societat Foment de la Vila de Piera. Fins a 83 a...
  Arxivat a: PFI-PTT
 6. 03/03/2020
  El dia 21 de febrer hem celebrat el Carnaval a l’escola Herois del Bruc. El tema ha estat “ la Música” i hem vist disfresses molt divertides i originals. Vam fer una rua pel nostre pati i ens han acompanyat les nostres famílies que han pogut gaudir, ...
  Arxivat a: Escola Herois del Bruc
 7. 03/03/2020
  Des de la nostra valoració i reflexió de com presentar el Carnestoltes als infants de l’escola i , sempre tenint en compte el benestar i les necessitats dels infants, hem cregut oportú fer una proposta lúdica i lliure a dins de l’escola que els hi pe...
  Arxivat a: Escola Bressol Municipal
 8. 14/02/2020
  L’Escola Bressol Municipal “El Gall Mullat” disposa d’un nou espai: l’estança de la llum. Els infants poden gaudir d’una experiència molt enriquidora i sensorial amb infinitat de propostes. L’estança compta amb cascada led, columna de bombolles, taul...
  Arxivat a: Escola Bressol Municipal
 9. 14/02/2020
  El passat 11 de febrer els alumnes de cinquè de l’escola vam anar a Cornellà a visitar el museu de les matemàtiques. Allà ens vam dividir en dos grups ja que fèiem dues activitats: Una gimcana matemàtica pel parc Can Mercader  en la que havíem de res...
  Arxivat a: Escola Herois del Bruc
 10. 11/02/2020
  Els nens i les nenes d'Educació Infantil de l'Escola Apiària han anat a veure l'espectacle de dansa "Silver Drops", dins del programa Anem al Teatre, organitzat per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l'Ajuntament de Piera. Han gaudit a...
  Arxivat a: E.A. Apiària
Anterior Pàgina 2 de 89 Següent

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.