L’actualitat

< Tornar al llistat

L’Ajuntament cerca contractar un/a tècnic/a del Pla Educatiu d’Entorn

20/03/2024

La posició és temporal, tot i que existeix la possibilitat de prorrogar el contracte

El consistori ha obert una convocatòria per incorporar a la plantilla municipal una persona que s’encarregarà de dinamitzar el projecte Pla Educatiu d’Entorn (PEE). Es tracta d’una posició temporal, de 35 hores setmanals i amb una retribució mensual bruta de 2.133 €, la qual es preveu extingir el 31 d’agost, tot i que existeix la possibilitat de pròrroga.

Algunes de les responsabilitats que impliquen l’oferta és gestionar les actuacions que s’emmarquen en el PEE, coordinar-se amb entitats o professorat local o orientar a les famílies en temes d’escolarització. La persona contractada també haurà de dur a terme informes administratius i col·laborar amb representants de la Generalitat de Catalunya. 

D’altre costat, les principals condicions que es demanen per sol·licitar la feina són disposar de la nacionalitat d’algun país de la Unió Europea; posseir un títol d’estudis superiors en les branques d’educació pedagogia o ciències socials; o tenir el títol C1 de coneixement de llengua catalana (o equivalent).

Presentació de peticions

Per fer arribar a la corporació municipal la sol·licitud de treball, cal adreçar tota la documentació requerida al Registre General de l’Ajuntament, juntament amb un currículum de l’aspirant, fotocòpies dels títols acadèmics requerits i altres mèrits que poguessin ser valorats en el procés de selecció.

La informació detallada es pot consultar a l’edicte adjunt en aquesta mateixa notícia. Per a més informació, es pot trucar al telèfon 937 788 200, o bé enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxius adjunts

Arxivat a: PEEP

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.