L’actualitat

< Tornar al llistat

SUPORT A LES AMPES I ALS CENTRES EDUCATIUS

25/07/2019

L’Ajuntament destina una partida de 35.000 euros a subvencionar projectes i activitats que promoguin l’èxit educatiu de l’alumnat

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Piera ha obert tres convocatòries de subvencions destinades a les escoles i a les associacions de mares i pares d'alumnes de la vila. El consistori ha reservat una partida de 35.000 euros destinada a aquestes tres línies d’ajuts amb la finalitat de donar suport als projectes i activitats de caire educatiu que desenvolupen els centres i les entitats que els representen, per tal de promoure l’equitat, l’arrelament al medi, la innovació educativa i, en definitiva, l’èxit educatiu dels seus alumnes.

La primera convocatòria va destinada als centres educatius públics o amb concert de la vila i té com a objectiu fomentar activitats que suposin un enriquiment de caràcter educatiu i un benefici per a l’alumnat del centre. La segona també va adreçada als centres per tal donar suport als programes de reutilització de llibres que suposen un important estalvi econòmic per a les famílies de Piera, a més dels valors que fomenten.

La darrera convocatòria es destina a les AMPES/AFES per tal de donar suport a la seva tasca i per incentivar projectes que donin un valor afegit al projecte educatiu de cada centre.

Arxius adjunts

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.