L’actualitat

< Tornar al llistat

SUPORT A LES AMPES I CENTRES EDUCATIUS

15/05/2018

L’Ajuntament de Piera ha obert una nova convocatòria de subvencions destinades als centres educatius de la vila i a les associacions de mares i pares (AMPES). Aquestes pretenen donar suport a projectes, activitats i serveis que ajudin a promoure l’equitat, l’arrelament al medi, la innovació educativa, l’estalvi econòmic per a les famílies i , en definitiva, l’èxit educatiu dels alumnes.

El passat dia 7 de maig es va organitzar una sessió informativa amb representants dels centres i les entitats per explicar les diferents línies d’ajuts i aclarir els dubtes existents sobre el procediment de sol·licitud i la seva justificació. Les sol·licituds es poden presentar fins el 26 de maig.

El consistori ha obert dues línies d’ajuts. La primera, amb un pressupost total de 26.000 €, està destinada a projectes i activitats de caire educatiu. D’altra banda, també s’han previst 9.000 € per subvencionar els programes de reutilització de llibres de text.

Arxius adjunts

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.