Portada > Agenda > Xerrades per a famílies

Agenda

L’agenda

< Tornar al llistat

Xerrades per a famílies

Dia i hora: Del dimecres 19/05/2021 a les 19:00h al dilluns 14/06/2021

Lloc: Totes les xerrades es faran en línia

Organitza: Ajuntament de Piera amb el suport de la Diputació de Barcelona

Emocions en família
 2 sessions. Dimecres 19 i dimecres 26 de maig . 

  • Destinataris: famílies amb fills/es de 6 a 18 anys
  • En aquest taller es treballa l’educació emocional en entorns familiars on hi conviuen infants. L’objectiu és dotar les famílies d’eines i tècniques bàsiques de gestió de les emocions. Es donaran a conèixer conceptes bàsics de l’educació emocional i el paper de les emocions en la construcció de la personalitat, la gestió dels conflictes i l’apoderament de les persones.

Acompanyar els adolescents en la presa de decisions
2 sessions. Dilluns 31 de maig i dilluns 7 de juny

  • Destinataris: famílies amb fills/es de 12 a 18 anys
  • Durant l’activitat es faciliten als participants eines per poder acompanyar els fills/es en la presa de decisions sobre la seva trajectòria educativa i professional. Es donaran a conèixer els canvis que comporta l'adolescència i les estratègies de comunicació familiars.

Canvis a l’adolescència
1 sessió de 2h. Dilluns 14 de juny

  • Destinataris: famílies amb fills/es adolescents
  • Durant l’activitat es donaran elements que ajudin a mares i pares d’adolescents a comprendre’ls i acompanyar-los en aquesta etapa. Els continguts seran: Etapes de l’adolescència; Canvis físics i emocionals; Com ajudar als adolescents a afrontar l’angoixa que produeixen els canvis i estratègies per parlar de sexualitat amb els fills adolescents.

Cal inscripció prèvia al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Les persones inscrites rebran confirmació i enllaç de connexió.

Arxivat a: PEEP

Arxius adjunts

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.