L’actualitat

< Tornar al llistat

Recepció oficial a Sergio Castillo, millor nota anoienca a les PAU

09/07/2024

L’alumne de l’Institut Guinovarda ha obtingut una de les millors qualificacions de Catalunya a la Selectivitat

El pierenc Sergio Castillo Barba, alumne de l’Institut Guinovarda, ha superat les proves de la selectivitat amb la millor nota de la comarca de l’Anoia. A més, el seu 9,80 és una de les notes més altes de Catalunya. L’alumne de l’institut pierenc, que ja ha fet la preinscripció universitària, vol estudiar el grau de Matemàtiques a la Universitat Autònoma de Barcelona, a partir del curs vinent.

L’equip de govern de l’Ajuntament de la Vila de Piera li ha donat l’enhorabona, en nom de tot el municipi, en una trobada realitzada a la Casa de la Vila. El jove ha estat acompanyat per la seva mare.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.