L’actualitat

< Tornar al llistat

El CUEME surt al mercat

06/06/2024

El passat 25 de maig l’alumnat de cinquè de l’Institut Escola Piera que participa en el projecte CUEME va posar a la venta en el mercat municipal els seus productes manufacturats.

Durant el curs han hagut de constituir una cooperativa amb tot el que això comporta: decidir el nom, crear els seus estatuts, triar els òrgans de govern, el capital a invertir, què fabricaran i a on destinaran els beneficis.

En aquest darrer tram del projecte es tractava de manufacturar objectes i posar-los a la venta per a obtenir beneficis que es destinaran a una activitat de tot el grup i a les entitats del tercer sector que ha triat cada cooperativa. Aquest curs han estat dues cooperatives. La Cooperativa Tutipak de 5èA, col·labora amb Dispiera, i la cooperativa Creativa de 5èB, amb l'equip de recerca de malalties rares de Sant Joan de Déu.

El Projecte de Cultura Emprenedora (CUEME)  es tracta d’una iniciativa impulsada per la Diputació de Barcelona de forma conjunta amb el Consell Comarcal de l'Anoia i l'Ajuntament de Piera amb la voluntat de fomentar la cultura emprenedora en el cicle superior d'educació primària, desenvolupant els valors, els hàbits i les capacitats de l'emprenedoria.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.