L’actualitat

< Tornar al llistat

El Consell d’Infants col·labora amb el Banc d’Aliments de Càrites Piera

29/05/2024

Es va habilitar un punt de recollida d’aliments al carrer Sant Cristòfol i es van visitar les instal·lacions del Rebost

El passat dissabte 25 de maig, representants del Consell d’Infants i Adolescents van organitzar un recapte d’aliments en benefici del Banc d’Aliments de Càrites Piera.

Els consellers i conselleres van situar-se al carrer Sant Cristòfol, prop de la Font del Roc, on els pierencs i les pierenques que van voler col·laborar s’hi van acostar per a fer la seva aportació.

Un cop finalitzada la recollida, els infants, juntament amb la regidora d’Educació, Gemma Millán, es van acostar al Rebost del Banc d’Aliments de Càrites Piera, situat a la Parròquia,  on els van rebre dues voluntàries. Allà els van explicar la seva tasca i com s’organitzen. Ells mateixos van poder col·locar els aliments recaptats a les prestatgeries del rebost.

Aquesta activitat solidària està promoguda pel Consell Nacional de la Infància  i l’Adolescència de Catalunya (CNIAC), on s’hi han adherit els consells locals que han volgut participar-hi, com ha estat el cas de Piera, i entra en el marc del Dia Mundial contra la Fam, que se celebra el dia 28 de maig.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.