L’actualitat

< Tornar al llistat

La Piki visita les escoles per a explicar contes

Escola Creixà
Escola Creixà
Escola Herois del Bruc
Escola Herois del Bruc
Institut Escola Piera
Institut Escola Piera
20/05/2024

L’alumnat de primer de primària de les escoles públiques del municipi han rebut la visita de la Piki, un personatge amb molta energia, divertida i despistada, que sovint perd coses, s'embolica i s’entortolliga.

Un cop al mes durant quatre mesos els nens i nenes  gaudeixen telemàticament dels contes que els explica amb ajuda de la Cuqui, una cuca de llum, que de tant en tant  li dona joc per l'acció. També escriuen paraules boniques i altres tasques que els encomana la Piki i el dia que es connectem li ensenyen.

En la darrera sessió, la Piki es va desplaçar als equipaments escolars i va explicar contes a l’alumnat. Els alumnes van poder conèixer a la Piki en persona i gaudir amb ella d’una bona estona.

La proposta amb el nom de «Connectem amb la Piki», s’emmarca en el Pla Educatiu d’Entorn de Piera. El projecte té l’objectiu de potenciar les capacitats lingüístiques, tant oralment com de lectoescriptura i, d’altra banda, impulsar l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.