L’actualitat

< Tornar al llistat

Reciclar és bufar i fer ampolles

16/05/2024

La Noa Torrente, l'Iker Hernández, i l'Aina Llopart, alumnes de segon del Cicle de Grau Mitjà de Tècnic en Atenció a Persones en Situació de Dependència (TAPSD) han dissenyat una guia de reciclatge juntament amb l'associació Dispiera, com a part del  seu projecte de síntesi Llegim Piera: un treball sobre la Lectura Fàcil i l'accessibilitat cognitiva aplicada dins del municipi de Piera.

Aquest díptic pictogràfic conté unes indicacions visuals sobre quins residus van a cada contenidor i una sèrie d'instruccions senzilles per saber on s'han de llençar.

El principal objectiu d'aquesta guia és aconseguir que el procés de reciclatge sigui més comprensible i fàcil de portar a la realitat, especialment, per a les persones amb discapacitat intel·lectual, que són el col·lectiu tractat en el seu projecte, tot i que tothom se’n pot beneficiar.

La directora de l’associació Dispiera va donar a conèixer aquesta guia de reciclatge a dues regidores de l'Ajuntament de Piera, que van valorar molt positivament el recurs que van dissenyar.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.