L’actualitat

< Tornar al llistat

Es lliuren els guardons dels Premis Tracta’m de Tu i dels Jocs Florals

03/05/2024

Els reconeixements tenen l’objectiu de promoure la creativitat de l’alumnat i l’educació en valors

L’Ajuntament de Piera, dins del Pla Educatiu d’Entorn (PEE), organitza cada any els Jocs Florals i els Premis Tracta’m de tu, destinats a promoure la creativitat de l’alumnat, l’educació en valors i donar a conèixer la feina dels centres educatius.

En aquest sentit, el 24 d’abril, el Teatre Foment va acollir el lliurament dels premis de l’11a edició dels Jocs Florals i Literaris i la 7a convocatòria dels Premis Tracta’m de Tu. En el cas dels Jocs Florals, estan enfocats a l’alumnat de cicle superior de primària i cicle inicial de secundària dels centres escolars del municipi. L’edició d’enguany ha comptat amb la participació d’estudiants de l’Institut Escola Piera, l’Escola Herois del Bruc, l’EA Apiària, l’Escola Creixà i l’institut Guinovarda.

Tot seguit, es van lliurar els premis Tracta’m de tu, dirigits a incentivar la participació del jovent en el projecte municipal «Tracta’m bé» amb l’elaboració d’un vídeo sobre el bon tracte envers la gent gran. El projecte promou l’intercanvi intergeneracional i hi participen l’alumnat de 3r d’ESO.

Presència de les autoritats locals

Tant l’alcaldessa, Carme González, com la regidora d’educació, Gemma Millán, van aprofitar l’ocasió per felicitar el jovent pel seu talent i van agrair a la plantilla docent de la vila la tasca que duen a terme en les escoles i la seva predisposició en col·laborar en certàmens com aquests.

L'acte va ser obert i clausurat amb la interpretació d'una peça musical per part d'alumnes de l’Escola de Música de Piera.

Arxivat a: PEEP

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.