L’actualitat

< Tornar al llistat

Sport Day a l'INS Guinovarda

18/04/2024

Divendres, 12 d’abril, l’INS Guinovarda va viure una diada esportiva, organitzada pels alumnes de 1r de Batxillerat i el professorat d’Educació Física, adreçada a l’alumnat de 4t d’ESO. Aquest any els centres que hi van participar foren E. A. Apiària i l’Institut Escola Piera.

Al llarg del dia, els equips van participar en diversos esports i jocs. Les pistes de l’institut es van omplir de partits de bàsquet, futsal i voleibol. També es va jugar a beisbol, ping-pong, bàdminton i als tradicionals joc de matar i tres en ratlla. La jornada esportiva es va completar amb un cros i una cursa de relleus.

Aquestes activitats formen part de les diferents jornades esportives que s’inclouen dins del Pla Educatiu d’Entorn. Properament es celebrarà la trobada tots els alumnes d’educació infantil i de sisè del municipi.

Arxivat a: INS Guinovarda, PEEP

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.