L’actualitat

< Tornar al llistat

Les notícies de l'INS Guinovarda del mes de febrer

Taller d'autoestima
Tàrraco
Taller sobre sindicalisme
Visita l'ONCE
Visita l'ONCE
29/02/2024

CUIDEM LA NOSTRA AUTOESTIMA

Durant el segon trimestre, els alumnes de 1r i 2n d’ESO de l’INS Guinovarda van participar en un taller sobre l’autoestima, organitzat pel CAP de Piera.  Aquestes sessions van centrar-se en proporcionar al jovent eines perquè puguin conèixer les seves possibilitats i els seus límits i que sàpiguen desenvolupar-se plenament com a persones i adquirir les responsabilitats que els pertoquin.

 

DÉUS, MITES I LLATÍ A TÀRRACO

Dimarts, 13 de febrer, l’alumnat de quart d’ESO i segon de Serveis Comercial van visitar la Tarragona romana. Durant la visita dinamitzada pels diferents monuments de l’antiga Tàrraco, van aprofundir sobre la llengua, els mites i la religió.

Va ser una immersió educativa que els va connectar amb la cultura i el llatí i van comprendre la influència de la mitologia en la vida quotidiana.

Van viure una experiència interactiva i enriquidora que els va oferir una visió més propera i duradora de la història romana.

 

SINDICALISME PER A ESTUDIANTS

 Divendres, 16 de febrer, l’alumnat dels CFGM de primer de TAPSD i SMX va participar en un taller sobre sindicalisme. El Marc Santasusana, membre de La Intersindical Anoia, els va parlar sobre el concepte de sindicalisme, la història dels sindicats i la seva funció en l’actualitat i també els va facilitat eines per afrontar amb més garanties la incorporació al món del treball.

 

SEGON DE TAPSD VISITA L’ONCE

Divendres, 23 de febrer, l’alumnat de 2n de TAPSD de l’INS Guinovarda de Piera va visitar l'ONCE de Barcelona i van poder experimentar diferents situacions que viuen les persones invidents en el seu dia a dia.

Els van ensenyar a escriure en Braille amb la màquina Perkins, com s’asseuen en diferents situacions de la vida quotidiana, com guiar-les i a fer ús del bastó.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.