L’actualitat

< Tornar al llistat

Les notícies de l'INS Guinovarda

Sortida Splau
Visita Dispiera
Teatre en francès
Visita a Àuria
Projecte esports
Visita UAB
29/02/2024

SERVEIS COMERCIALS A L’SPLAU

L’última setmana de gener, L’alumnat del CFGB de Serveis Comercials van fer una sortida al centre comercial SPLAU. Van poder veure diferents tipus de comerços, màrqueting, diverses formes d’anunciar uns mateixos productes. Van observar com la temporada de Nadal donava pas a les primeres pinzellades de l’arribada del Carnestoles i de Sant Valentí i com les botigues aprofitaven aquestes festivitats tan destacades per guarnir els aparadors.

També van realitzar un estudi sobre com s’organitzen les botigues en un centre comercial per tal d’arribar al màxim als clients i que puguin reflexionar sobre quin és l’impacte  d’aquesta organització per entendre millor les compres com a consumidors.

DISPIERA TORNA A L’INS GUINOVARDA

Dilluns, 5 de febrer, l’Associació DISPIERA va oferir una xerrada a l’alumnat de 1r de TAPSD de l’Ins Guinovarda perquè coneguin quines activitats realitzen amb les famílies que tenen fills discapacitats. Durant la xerrada, van poder treballar i parlar sobre les diferents situacions en què es troben les famílies i els seus fills i filles.

Tot el que van conèixer va ser molt enriquidora per a tothom. Va ser una manera de veure la tasca tan important que desenvolupen aquestes associacions. A més, van tenir l’oportunitat de saber com és el dia a dia dels discapacitats psíquics i quines són les seves principals necessitats.

 LA SÈRIE EMILY IN PARIS PUJA A L’ESCENARI

Dilluns, 5 de febrer, l’alumnat de 2n, 3r i 4t d’ESO i 1r de Batxillerat de l’optativa de francès de l’Ins Guinovarda van assistir a la representació d’Emilia arrive à Paris a l’Ateneu Igualadí.

Aquesta posada en escena va fer que l’alumnat interactués amb persones nadiues, pugés a l’escenari i escoltés en directe la llengua francesa per millorar el seu aprenentatge a partir de la trama, el vocabulari i els personatges de l’obra.

Emilia arrive à paris és una adaptació de la sèrie  Emily in Paris (Netflix), on una jove es trasllada a la capital francesa per treball i coneixerà noves persones, nous costums i modals.

 

ÀURIA FUNDACIÓ REP L’ALUMNAT DE L’INSTITUT GUINOVARDA 

Dimecres, 7 de febrer, l’alumnat de primer de TAPSD de l’Ins Guinovarda van visitar les instal·lacions d’Àuria Fundació d’Igualada per conèixer la fundació i els diferents serveix que ofereix.

Durant la visita, van realitzar un recorregut per les plantes 0, 1, -1, llar residència i la terrassa, on van rebre una explicació sobre el funcionament del Centre Josep Orgué.

 

 ELS PFI I EL PROJECTE ESPORTS

Dijous, 8 de febrer, l’alumnat dels PFI de l’Ins Guinovarda va participar en el Projecte Esport i va assistir a unes ponències a Santa Margarida de Montbui. Amb aquesta trobada, van poder conèixer alumnes d’altres PFI, l’experiència amb l’esport del Pep Marí, el José Coronado i la Débora Gálvez, ponents d’aquesta jornada, i participar en diferents dinàmiques de grup.

Projecte Esports té com a objectiu treballar els valors dels alumnes de diferents PFI a través de l'esport.

 

UN TASTET UNIVERSITARI AL CAMPUS DE LA UAB

Dimecres, 8 de febrer, l’alumnat de 2n de Batxillerat de l’Ins Guinovarda va visitar el Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Durant tot el matí, van tenir l’ocasió de conèixer el campus de Bellaterra per tenir un contacte més directe amb la realitat de la UAB: els estudis, els serveis i les instal·lacions.

Amb aquesta visita, van poder obtenir informació sobre tots graus universitaris que hi poden cursar un cop hagin finalitzat el Batxillerat i superin les proves d’accés a la universitat.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.