L’actualitat

< Tornar al llistat

Comença un cicle de propostes pedagògiques al Teatre Foment

26/02/2024

El consistori col·labora amb la Diputació de Barcelona per oferir diverses propostes didàctiques

L’alumnat del cicle inicial de l’Escola Creixà ha assistit a la primera representació teatral emmarcada el cicle «Anem al Teatre», una iniciativa promoguda entre l’Ajuntament de Piera i la Diputació de Barcelona amb l’objectiu d’impulsar l’assistència de la canalla a jornades teatrals pedagògiques.

Al llarg de la sessió, el Teatre Foment va convertir-se en escenari de l’obra Galetes de formatge —la qual també va comptar amb l’assistència d’infants dels Hostalets de Pierola i de Masquefa— una peça en què es va fer servir un titella de mida humana per explicar la història d’un personatge acostumat a la rutina, fins que un esdeveniment inesperat ho canvia tot. Es tracta d’una obra seleccionada per una comissió de persones expertes, que s’encarrega d’escollir les propostes escèniques i musicals del programa «Anem al teatre» més adients per a cada nivell educatiu. A més, cada sortida compta amb la seva corresponent guia didàctica, amb la finalitat d’oferir al cos docent una base sobre la qual treballar els continguts de la representació amb l’alumnat.

La pròxima activitat es durà a terme el 8 de maig, i consistirà en la interpretació al Foment de l’espectacle HOP! Històries d’objectes perduts, pensat per a la canalla d’educació infantil, ja que el cicle està adreçat a tots els àmbits acadèmics: infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius. Amb aquesta iniciativa, l’equipament teatral continua ampliant la seva programació, la qual també s’ha impulsat enguany amb la posada en marxa per part del consistori del cicle cultural «Més Foment».

Arxivat a: PEEP

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.