L’actualitat

< Tornar al llistat

Inici d'activitats educatives més enllà de l'escola

26/01/2024

En aquest segon trimestre de curs han començat les sessions d’onze tallers de suport i acompanyament educatiu i activitats d’oportunitats educatives més enllà de l’escola als centres educatius de Piera. Aquest any són diversos adaptant-nos a les necessitats dels centres i alumnes.  Les activitats van des de reforç anglès lúdic, expressió artística, coneixement de la natura, jocs en català o teatre i dansa.

L’actuació té per objectiu facilitar i promoure la participació de l’alumnat amb més vulnerabilitat educativa en activitats extraescolars i de lleure educatiu més enllà de l’horari lectiu.

Els tallers s’han repartit per tots els centres educatius, els quals hi han derivat l’alumnat que consideren que els pot beneficiar realitzar aquestes activitats.  L’actuació té per objectiu facilitar i promoure la participació de l’alumnat amb més vulnerabilitat educativa en activitats extraescolars i de lleure educatiu més enllà de l’horari lectiu.

Pel que fa a les xifres, hi participen un total de 108 alumnes, 72 de primària i 36 de secundària.

Finançament del projecte

El projecte compta amb el suport econòmic del Mecanisme de Recuperació, Transformació i Resiliència de la Unió Europea Next Generation UE.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.