L’actualitat

< Tornar al llistat

Les notícies de l'INS Guinovarda

BASKET BEAT
PFI de Vivers i jardins
PFI de Vivers i jardins
TAPSD
GEOCACHING
L'eix cronològic
Setmana de la ciència
15/12/2023

EL BASKET BEAT: UNA COMBINACIÓ DE MÚSICA I ESPORT

Dimarts, 28 de novembre, els alumnes de 1r de Serveis Comercials i de 3r d’ESO van  participar en unes sessions de Basket Beat, organitzades per l’Aula Municipal de Música de Piera.

L’alumnat va aprendre a crear diferents ritmes musicals tenint com a únic instrument unes pilotes de bàsquet. Finalment, van realitzar una activitat en petits grups per elaborar les seves creacions i després compartir-les amb la resta de participants.

NADAL ARRIBA A MASQUEFA

Dijous, 30 de novembre, els alumnes del PFI de Vivers i jardins de l’Ins Guinovarda van decorar les instal·lacions municipals de Masquefa. Van omplir amb motius nadalencs  espais com l’Ajuntament, el CEM, el CTC i la biblioteca i van muntar un pessebre al casal dels avis.

AINA GARGORI GUANYA EL CONCURS DE CARTELLS DE DISPIERA

L'alumna Aina Gargori de 2n de TAPSD de l’Ins Guinovarda va guanyar el concurs de cartells de la festa del Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat.

L'associació Dispiera va seleccionar el seu cartell per promocionar el concert vermut del dia 3 desembre a Piera.

GEOCACHING AMB EL SIEI

 L’alumnat i professorat del SIEI de l’Ins Guinovarda van realitzar una sortida per finalitzar el projecte trimestral geocaching o cerca de tresors. Aquesta activitat es va dur a terme a les instal·lacions esportives de la urbanització de Can Mas i els seus voltants.

Amb aquest projecte, l’alumnat va treballar el descobriment de l'entorn més proper i la seva localització mitjançant mapes.

L’EIX CRONOLÒGIC DE LA TERRA

L’alumnat de quart d’ESO de les optatives de Biologia i Geologia de l’Ins Guinovarda han realitzat un mural de la història de la Terra. El fris cronològic presenta un resum dels fets més importants de l’evolució de la Terra a nivell geològic i biològic des del Supraeó Precambrià, passant pel Paleozoic i el Mesozoic, fins arribar al Cenozoic.

 

SETMANA DE LA CIÈNCIA A L’INS GUINOVARDA

L’alumnat de primer d’ESO i de Batxillerat han exposat al vestíbul de l’institut el producte final dels continguts treballats en les assignatures de Ciències Naturals i Biomedicina.

 D’una banda, els de l’ESO van utilitzar plastilina i escuradents per crear un model 3D de la geosfera terrestre. I, de l’altra, els científics van realitzar unes maquetes del sistema nerviós, de la cèl·lula de Schwann.

 

 

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.