L’actualitat

< Tornar al llistat

Es constitueix el Consell d’Infants i Adolescents per al curs 2023-2024

21/11/2023

La iniciativa afavoreix la implicació en la vida pública de la ciutadania més jove del municipi.

El passat dimecres, 15 de novembre, el Consell d’infants i Adolescents de Piera va celebrar la seva sessió constitutiva pel període 2023-2024. L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Carme González, i de la regidora d’Educació, Gemma Millán.

 El Consell és un òrgan impulsat pel consistori amb la voluntat de fomentar la participació de la canalla pel que fa als assumptes relacionats amb la millora del nostre municipi, promocionar els drets infantils i educar en els valors i principis de la democràcia. Segons la regidora, «la participació ciutadana es troba a la base de la dinàmica democràtica, la qual continua avançant cap a un model en què les administracions públiques necessiten la col·laboració de tots els actius de la nostra societat, sense deixar enrere la canalla i les persones adolescents». D’altra banda, la batllessa de Piera va agrair la tasca dels consellers i conselleres del darrer any, i va encoratjar al nou grup en la seva nova tasca.  

Durant l’esdeveniment, els/les anteriors consellers/es van exposar quines actuacions havien realitzat durant el seu mandat. A continuació, es van presentar els nous membres: estudiants de cinquè curs de primària a segon curs de secundària, escollits per les seves respectives classes a partir d’unes eleccions que s’han celebrat en els centres educatius durant el mes d’octubre.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.