L’actualitat

< Tornar al llistat

Tret de sortida al curs escolar 2023/2024

06/09/2023

Després de les vacances d’estiu, la canalla ha assistit avui al primer dia de classe

El curs escolar 2023-2024 ha començat avui, 6 de setembre, amb la tornada a les aules de l’alumnat de segon cicle d’educació infantil, educació primària i Educació Secundària Obligatòria (ESO).

El pròxim 12 de setembre s’iniciaran les classes al batxillerat, als cicles de formació professional de grau mitjà i superior, als cursos d'especialització de la formació professional, als itineraris formatius específics, als programes de formació i inserció, al curs de formació específic per a l'accés a cicles de grau mitjà, al curs de preparació per a la incorporació als cicles formatius de grau superior, i als cicles formatius de grau mitjà i de grau superior d'arts plàstiques i disseny i d'arts escèniques.

L’inici s’ha produït amb normalitat amb escenes d’alegria pel retrobament i de nervis i il·lusió pel que suposa encetar un nou capítol acadèmic.

Calendari lectiu 2023-2024

El calendari per aquest curs estableix que les vacances de Nadal començaran el 21 de desembre de 2023 i finalitzaran el 7 de gener de 2024, així com les vacances de Setmana Santa, que s’allargaran del 23 de març a l’1 d’abril de 2024. De la mateixa manera, el calendari fixa el divendres 21 de juny de 2024 com el darrer dia oficial del nou curs escolar.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.