L’actualitat

< Tornar al llistat

El Consell d’Infants i Adolescents s’acomiada del curs

23/06/2023

La iniciativa naix amb la voluntat de promoure l’interès de la població més jove en els afers públics del municipi

La Sala de Plens de l’Ajuntament va acollir el 21 de juny la darrera trobada del curs acadèmic del Consell d’Infants i Adolescents, una iniciativa adreçada a l’alumnat de primària i secundària amb la finalitat d’implicar les noves generacions en la vida política de Piera.

 La jornada va comptar amb la presència de la nova regidora d’Educació, Gemma Millán, qui va felicitar la canalla per la feina desenvolupada durant l’any escolar. A continuació, l’alumnat va treballar explicar propostes adreçades al Pacte per la Infància a Catalunya, un document desenvolupat pel govern català.

 

Propostes presentades

El grup d’adolescents va presentar el text que s’enviarà al setembre a les seves companyes i companys d’institut amb idees sobre l’Espai Jove, les quals també es traslladaran a la regidoria de Joventut per tal de dissenyar un nou equipament atenent les necessitats i preferències del jovent.

Pel que fa al grup infantil, l’equip va posar en comú els treballs manuals amb les quals es pretén contribuir a la recaptació de fons que farà l’Associació Contra el Càncer (ACC) a la tardor.

 

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.