L’actualitat

< Tornar al llistat

Cloenda del projecte POPET

09/06/2023

En aquest curs 2022-2023 un total de 14 alumnes de l’INS Guinovarda i l’Institut Escola Piera han participat en el projecte POPET.

Durant el curs els alumnes combinen l’assitència al centre amb l’assitència en diverses entitats de la vila per tal de tenir un primer contacte amb el món laboral.

En aquest curs han col·laborat les entitats i empreses següents: escola Creixà, Institut Escola Piera , Escola Herois del Bruc,  Estètica Kla’s, Club Tennis Piera, Ferreteria Fer Bric, Neo Reparacions Losa SAU, Espígol, Taller Retokes i Sabe que alimenta, S.L.

Des de l'Ajuntament i els centres educatius es vol agrair el seu suport, perquè sense la seva implicació desinteressada no seria possible l’èxit d’aquest programa.

El POPET és un projecte en el qual hi col·laboren l'Ajuntament de Piera i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya amb la voluntat d'atendre les necessitats dels i les alumnes que presenten dificultats per aprendre en l'entorn acadèmic, amb un baix rendiment, amb desmotivació, amb perill d'absentisme i de vegades amb problemes de conducta no significatius, però, d'altra banda, amb interès en tasques manipuladores i relacionades amb el món laboral. 

L'objectiu final és, per tant, facilitar que l'alumnat d'aquestes característiques pugui assolir les competències bàsiques per poder graduar, millorar la seva autoestima i estar preparats per a l'entrada al món laboral.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.