L’actualitat

< Tornar al llistat

Cicle de xerrades adreçades a famílies

09/06/2023

Durant el mes de maig s’ha organitzat un cicle de xerrades adreçades a famílies. Prop de 40 persones han participat a les 4 activitats organitzades per la Regidoria d’Educació amb el suport i finançament de la Diputació de Barcelona.

Les activitats van ser de diversos temes: el pas a l’adolescència, el món digital, l’assetjament o l’educació i la comunicació amb els infants.

Aquestes s’emmarquen en el programa Eduquem en família que és una acció del Programa d'Acompanyament a l'escolaritat d'Educació de la Diputació de Barcelona per ajudar a prevenir el fracàs escolar i a enfortir la participació educativa de les famílies als seus municipis.

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.