L’actualitat

< Tornar al llistat

Trobades esportives per fomentar hàbits saludables i la cohesió

06/06/2023

Dins del Pla Educatiu d’Entorn, aquest darrer trimestre de curs s’han organitzat dues trobades esportives entre els escolars del nostre municipi i l’Institut Escola Renaixença dels Hostalets de Pierola.

El passat 31 de maig, l’escola Herois del Bruc va acollir tots els alumnes d’educació infantil del municipi i d’Hostalets de Pierola per a celebrar unes mini olimpíades. Els més menuts van agrupar-se en grups per a realitzar les proves que els havien preparat els monitors del Consell Esportiu de l’Anoia.

El 2 de juny va celebrar-se la jornada dirigida als alumnes de 6è de primària, dels diferents centres educatius amb la finalitat que es coneguin i relacionin mitjançant el joc i l’activitat esportiva, abans d’accedir al cicle d’estudis superior (ESO). Una jornada esportiva i lúdica on el handbol va ser el protagonista.

Totes aquestes trobades intentes en fomentar la relació de l’alumnat de les escoles del municipi; fomentar hàbits saludables i treballar, a través de l’esport, diversos valors com són: l’acceptació, la relació interpersonal, l’amistat, la participació i el joc net.

L'ajuntament de Piera, dins del Pla Educatiu d’Entorn, hi col·labora en aquestes trobades amb la cessió d'instal·lacions, materials i amb la subvenció dels desplaçaments dels alumnes.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.