L’actualitat

< Tornar al llistat

Visita de la Piki a les escoles

Escola Creixà
Escola Creixà
Escola Herois del Bruc
Escola Herois del Bruc
Institut Escola Piera
Institut Escola Piera
17/05/2023

Els nens i nenes de 1r de les escoles públiques del municipi han conegut la Piki, un personatge amb molta energia, divertit, despistat, que li encanta explicar històries, tenir amics, somiar i cantar. Sovint perd coses, s'embolica i s’entortolliga.

Un cop al mes durant quatre mesos els nens i nenes  gaudeixen dels contes que els explica amb ajuda de la Cuqui, una cuca de llum, que de tant en tant  li dona joc per l'acció. També escriuen paraules boniques i altres tasques que els encomana la Piki i el dia que ens connectem li ensenyen.. En la darrera sessió la Piki es va desplaçar a les escoles i els va explicar presencialment el conte. Així van poder gaudir d’una bona estona amb històries, imaginació i la presència d’aquest personatge tan divertit.

La iniciativa «Connectem amb la Piki» s’emmarca en el Pla Educatiu d’Entorn de Piera i vol ser una eina de suport per al personal  docent a l’hora de motivar l’alumnat per a la lectoescriptura. Aquest projecte té dos objectius principals, d’una banda ajudar-los a desenvolupar les seves capacitats lingüístiques, tant a nivell oral com de lectoescriptura i d’altra banda fer-los més competents en l’ús de les TIC.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.