L’actualitat

< Tornar al llistat

L'Escola Herois del Bruc cuida l'entorn

05/05/2023

L’alumnat de 2n de l'Escola Herois del Bruc, ha portat a terme un projecte de descoberta del nostre poble on han pogut observar i detectar les necessitats que té: està empastifat de caques de gos i moltes més brutícies! Un cop analitzada la situació del nostre poble i les conseqüències negatives que se'n deriven, han decidit crear una campanya de sensibilització per tal de conscienciar a la ciutadania de Piera que respectin l'entorn més preuat que tenim, el nostre poble.

Per això han elaborat uns expenedors de bosses biodegradables i s'han distribuït en diferents punts del poble per tal que els propietaris i propietàries dels gossos puguin fer-ne ús i recullin adequadament les caques del seu gos. Trobareu els cartells informatius de la campanya penjats pel poble detallant la localització dels expenedors de bosses i les indicacions correctes per recollir i llençar les caques de gos al contenidor correcte . Només queda demanar-te: ENS AJUDES A CUIDAR PIERA? Entre tots i totes podem aconseguir que Piera estigui lliure de caques de gos.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.