L’actualitat

< Tornar al llistat

Alumnes de sisè participen en el programa coneguem els nostres parcs

Escola Herois del Bruc
Escola Herois del Bruc
E.A Apiària
E.A Apiària
Escola Creixà
Escola Creixà
INS Escola Piera
INS Escola Piera
27/04/2023

Durant els mesos de febrer a abril s'han programat sortides amb l'alumnat de 6è de l’Institut Escola Piera i les escoles Herois del Bruc, Apiària i Creixà per conèixer de prop el Parc Natural del Garraf.

Els alumnes de 6è dels quatre centres de primària del municipi han conegut de prop el Parc Natural del Garraf gràcies al programa Coneguem els nostres parcs, que impulsa i subvenciona l’Àrea d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Piera.

Es tracta d’un programa d’educació ambiental amb la filosofia de sensibilitzar els alumnes sobre el valor social i ecològic dels espais naturals. Els alumnes mentre van recórrer el parc van poder observar el medi físic, el medi animal i la vegetació d’un entorn natural purament mediterrani, com és el Parc Natural del Garraf.

Totes les sortides es van realitzar com estaven previstes, menys la de l’escola Herois del Bruc que per culpa del temps es va passar del 27 de febrer al 18 d’abril.

La Gerència de Serveis d'Espais Naturals de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, promou i gestiona el programa d'educació ambiental Coneguem els nostres parcs. Aquest també compta amb el suport econòmic dels ajuntaments que hi participen, incloent l’Ajuntament de Piera.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.