L’actualitat

< Tornar al llistat

S’entreguen els guardons dels concursos literaris

21/04/2023

El Teatre Foment acull el lliurament de premis dels Jocs Florals i dels «Tracta’m de Tu»

Els guardons dels X Jocs Florals i dels V premis «Tracta’m de tu» es van entregar el passat 19 d’abril al Teatre Foment de Piera. Ambdues iniciatives les organitza l’Ajuntament de Piera en el marc del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) amb l‘objectiu de promoure la creativitat dels alumnes i donar a conèixer la tasca que es fa als centres educatius.

En els premis literaris hi participen els alumnes de cicle superior d’educació primària i de cicle inicial de secundària de tots els centres educatius del municipi.  Durant la celebració d’aquest mateix acte, també es van lliurar els V premis «Tracta’m de tu» amb la finalitat d’afavorir el bon tracte de la població jove envers la gent gran i l’intercanvi intergeneracional entre aquests dos col·lectius. La jornada va comptar amb l’actuació conjunta de professors i alumnes de l’Aula Municipal de Música.

L’alcalde de Piera, Josep Llopart; el regidor d’Educació, Josep Maria Rosell i la regidora de la Gent Gran, Anna Pallerols van coincidir en felicitar els alumnes pel seu treball, i van agrair la implicació dels centres educatius en aquest certamen i la tasca realitzada pel jurat.

Arxivat a: PEEP

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.