L’actualitat

< Tornar al llistat

L'Sport Day torna a l'INS Guinovarda

19/04/2023

Divendres, 31 de març, l’INS Guinovarda va viure una jornada esportiva organitzada pels alumnes de 1r de Batxillerat i adreçada a l’alumnat de 4t d’ESO. Aquest any van afegir-se a les jornades esportives l’Institut Escola Piera.

Al llarg del dia, els equips van participar en diversos esports i jocs. Les pistes es van omplir de partits de bàsquet, futsal i voleibol. També es va jugar a beisbol i al tradicional joc de matar. La matinal esportiva va acabar amb un cros i una cursa de relleus.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.