L’actualitat

< Tornar al llistat

Les escoles celebren el Dia Mundial de l’Activitat Física

18/04/2023

L'activitat s'enfoca a potenciar l'esport com a eina de salut i benestar

El consistori, gràcies al Pla Educatiu d'Entorn de Piera (PEEP), ha organitzat una activitat a les escoles amb motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física: un equip de professionals s'ha dirigit als centres educatius per impartir-hi una sessió dirigida de zumba entre l'11 i el 14 d'abril.

L'objectiu d'aquesta jornada és promoure l'activitat física com a eina de salut i benestar, i estendre els efectes beneficiosos d'aquesta pràctica enfront del sedentarisme, un dels principals factors de risc de mort als països occidentals. Amb això, l'alumnat d'educació infantil i de primària va gaudir d'una estona de ball i joc alhora que practicava exercici.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.