L’actualitat

< Tornar al llistat

Piera, present a la Fira Futur 2023

30/03/2023

El 9 de març es va celebrar una nova edició de la Fira Futur, organitzada per Masquefa amb el suport de l’Ajuntament de Piera. L’esdeveniment pretén orientar i informar el jovent de les diferents possibilitats acadèmiques
i professionals que se li ofereixen al nostre territori. Van assistir-hi alumnes de l’INS Guinovarda i de l’IE Piera, els quals també van poder beneficiar-se de xerrades de professionals que explicaven la seva experiència.
L’INS Guinovarda va instal·lar-hi un estand on exposava la seva oferta formativa més enllà dels estudis obligatoris.
Així mateix, l’alumnat dels PFI-PTT de l’Anoia Sud de la modalitat d’auxiliar de jardineria va fer una exhibició pràctica de com confeccionar petits rams de flors.
Prèviament a la celebració de la fira, tècnics municipals i professionals dels centres educatius van rebre una formació, finançada per l’Oficina Jove del Consell Comarcal, sobre els itineraris formatius existents i les novetats del
sistema educatiu per al proper curs escolar.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.