L’actualitat

< Tornar al llistat

Ajuts destinats als projectes educatius

30/03/2023

L’Ajuntament ha atorgat 25.500 euros als centres educatius i a les associacions de mares i pares d’alumnes de la vila per a finançar activitats i projectes que promoguin l’èxit educatiu, la igualtat d’oportunitats, la participació, la innovació educativa i l’arrelament al medi en les comunitats educatives. Amb aquests ajuts, es pretén donar suport als centres i a les entitats educatives en el foment de la reutilització de llibres, de la perspectiva de gènere, de l’educació inclusiva, de l’eficiència energètica a l’escola i l’entorn i d’espais educatius com els patis o l’hort escolar, entre d’altres. Es beneficiaran d’aquestes subvencions un total de divuit projectes que van des de revistes  escolars a projectes mediambientals, passant per activitats per a l’alumnat i les famílies o per al foment de les festes populars, o material com jocs de taula o instruments musicals.

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.