L’actualitat

< Tornar al llistat

Taller de Ioga en Família

24/03/2023

L'AFA IE Piera amb el suport de l'ajuntament i del propi centre ha organitzat durant el mes de març tallers de ioga en família.

El ioga és una pràctica antiga que ajuda a millorar la força, la flexibilitat i la resistència física, així com a reduir l'estrès i millorar la concentració. És una activitat perfecta per a fer en família, ja que ajuda a crear un ambient tranquil i relaxant mentre es connecta amb els altres membres de la família.

El taller de ioga en família s'ha dut a terme els divendres 10 i el 17 de març a les instal·lacions de l'Institut Escola en horari no lectiu. Ha estat una oportunitat única per a compartir una experiència saludable i enriquidora entre membres de la família i creant tribu i xarxa amb altres famílies assistents.

El taller ha estat dirigit per Brenda J.G a la qual volem agrair la dedicació i motivació que ha mostrat durant els dos tallers.

El taller ha estat un èxit d'assistència, en menys de 2 hores s'han exhaurit  les places!

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.