L’actualitat

< Tornar al llistat

S'inicia la preinscripció per als estudis postobligatoris

PFI
PFI
INS Guinovarda
EBM El Gall Mullat
13/03/2023

L'INS Guinovarda organitza el dia 29 de març una jornada de portes obertes  per a explicar a les famílies la seva oferta i el seu projecte educatiu a nivell d’estudis postobligatoris.

Durant els mesos d’abril i maig s’obren els terminis per a formalitzar la preinscripció per al curs 2023-2024 per als estudis de batxillerat, cicles formatius i programes de formació i inserció.

L’INS Guinovarda ofereix estudis de batxillerat, un cicle formatiu de grau bàsic i dos cicles formatius de grau mitjà. Podeu consultar la seva oferta i projectes a https://agora.xtec.cat/iesguinovarda/

Per fer la sol·licitud de preinscripció cal presentar tota la documentació necessària per acreditar la identitat de l'alumne sol·licitant i l'acompliment dels criteris de prioritat d'assignació de places. Com que els tràmits es fan de manera telemàtica, cal escanejar o fotografiar tots els documents demanats per ambdues caresi tenir-los disponibles en el dispositiu que utilitzareu per emplenar el formulari de preinscripció, ja sigui un ordinador, una tauleta o un telèfon intel·ligent, per tal de poder-los adjuntar.

Es pot trobar tota la informació necessària a https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici

L’INS Guinovarda també té adscrits els PFI-PT de l’Anoia Sud. Les persones interessades en aquests estudis poden contactar directament amb les tutores del programa trucant al telèfon 937 762 114 o per correu electrònic: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Calendari de preinscripció:

  • Batxillerat: del 20 al 26 d’abril del 2023
  • Cicles formatius de grau mitjà: del 12 al 18 d'abril del 2023 per als alumnes amb continuïtat d'escolar i del 9 al 15 de maig per a la resta de l'alumnat
  • Programes de Formació i Inserció: de l’1 al 12 de maig del 2023

I pels més menuts, del 8 al 19 de maig de 2023 es farà la presentació de sol·licituds.

L’Escola Bressol Municipal El Gall Mullat organitzarà el proper 21 d’abril una jornada de portes obertes. Les famílies que vulguin participar-hi hauran de reservar hora trucant al 937 762 195.  

A l’escola bressol La Tortuga es pot demanar informació trucant al telèfon 93 778 82 01.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.