L’actualitat

< Tornar al llistat

Les notícies de l'INS Guinovarda

13/03/2023

EL TNC PRESENTA DESDÈMONA

Dimecres, 22  de febrer, els alumnes de 1r de Batxillerat de l’Ins Guinovarda van assistir a la representació de Desdèmona, una versió d’Otel·lo de Shakespeare, al TNC de Barcelona.
La companyia Alba Sarraute & Les Ofèlies van utilitzar el circ, les acrobàcies, la música i el cos per crear un conjunt d’imatges carregades de poesia i explicar Otel·lo des de la mirada de Desdèmona.

L’alumnat es va submergir en els aspectes més dramàtics de la condició humana sense deixar de banda les rialles.

 

LA FUNDACIÓ LA ROSELLA ES DONA A CONÈIXER A L’INS GUINOVARDA

Dimecres, 1 de març, l’alumnat de primer de TAPSD de l’Ins Guinovarda va assistir a una xerrada de la Fundació La Rosella de Castellví de Rosanes. Els van explicar com viuen i què explicar-nos com viuen i què fan les persones amb trastorn del desenvolupament intel.lectual en el seu centre i a la llar residència.

Va ser una xerrada molt interessant on es van plantejar situacions que hi viuen en el seu día a día i com ho resolen o ho poden treballar com, per exemple, la feina, tenir fills, la sexualitat, la higiene, etc.

 

LA UPF VISITA L’INS GUINOVARDA

Dijous, 2 de març, els alumnes de 2n de Batxillerat de l’Ins Guinovarda va assistir a una xerrada sobre la Universitat Pompeu Fabra. En una sessió informativa, un representat de la Universitat els va presentar els graus que hi poden estudiar i el campus universitari.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.