L’actualitat

< Tornar al llistat

S’enceten els tallers de suport educatiu

02/03/2023

Durant el mes de gener, han començat les sessions d’onze tallers de suport i acompanyament educatiu als centres educatius de Piera. La proposta neix amb la finalitat d’acompanyar infants i joves en l’adquisició de capacitats i competències en l’àmbit acadèmic.
Els tallers s’han repartit per tots els centres educatius, els quals hi han derivat l’alumnat que consideren que pot necessitar un suport addicional. Pel que fa a les xifres, hi participen un total de 89 alumnes, 59 de primària i 30 de secundària.

Finançament del projecte

La iniciativa s’inclou en el Pla de Millora d’Oportunitats Educatives (PMOE-PROA+), desplegat al nostre municipi en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament per a fer front a les desigualtats educatives d’origen socioeconòmic, intensificant l’atenció als centres que presenten més complexitat.
El projecte compta amb el suport econòmic del Ministeri d’Educació i de la Unió Europea, mitjançant el fons NextGenerationEU.

Arxivat a: PEEP

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.