L’actualitat

< Tornar al llistat

Es fomenta entre l’alumnat la creativitat i el compromís cívic

02/03/2023

S’han aprovat les bases dels tres certàmens que organitza l’Ajuntament de Piera en l’àmbit educatiu: els Jocs Florals, els «Tracta’m de Tu» i els «Premis TREC». Aquestes iniciatives tenen l’objectiu de fomentar els valors positius en l’educació i el compromís envers la nostra comunitat.

Jocs Florals
Pel que fa als Jocs Florals, l’Ajuntament vol concedir premis a les millors redaccions de poesia i prosa d’alumnes de primària i  secundària de la vila per tal de potenciar-ne la creativitat i les aptituds en l’expressió escrita.

«Tracta’m de Tu»
Els premis «Tracta’m de Tu» van néixer amb la voluntat de fomentar la relació entre el jovent i la gent gran. Els guardons premien els millors treballs sobre aquesta temàtica, elaborats per alumnes de secundària.

«Premis TREC»
El concurs dels Premis TREC es dirigeix a reconèixer la dedicació de l’alumnat de segon de batxillerat de l’Institut Guinovarda en l’elaboració dels treballs de recerca.

Arxivat a: PEEP

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.