L’actualitat

< Tornar al llistat

El Consell d’Infants trasllada les seves propostes al Govern local

01/03/2023

El 15 de febrer es va celebrar una sessió del Consell d’Infants que va comptar amb la visita de l’alcalde, Josep Llopart, a qui les  conselleres i els consellers van poder traslladar llurs propostes sobre el municipi. El grup d’adolescents havia rebut l’encàrrec de recollir entre els companys i les companyes de classe idees d’activitats adreçades a la seva franja d’edat que podrien organitzar-se per a la Fira del Sant Crist, mentre que el grup d’infants li va traslladar els seus suggeriments sobre com millorar diferents aspectes de la vila. L’alcalde va recollir totes les aportacions, i, conjuntament, van pensar en altres accions a fer, com ara recaptar fons per a la  investigació del càncer o demanar a la Generalitat millores en la sanitat pública.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.