L’actualitat

< Tornar al llistat

Tracta'm de tu torna a l'INS Guinovarda

28/02/2023

Divendres, 24 de febrer, els alumnes de 3r d’ESO de l’Ins Guinovarda de Piera van assistir a la xerrada sobre la vellesa que es realitza en el marc del projecte municipal Tracta’m de tu. La Maria Moreno, membre del Pla Educatiu d’Entorn, i persones grans van parlar sobre l’envelliment i el respecte que cal tenir a la gent gran. Després, des de l’assignatura de català, l’alumnat elaborarà per grups un audiovisual que presentaran a concurs, junt amb la resta de centres del municipi, en els propers Jocs Florals.

Arxivat a: INS Guinovarda, PEEP

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.