L’actualitat

< Tornar al llistat

Celebrat el Cros Ciutat de Piera 4t Cros Escolar dels Herois del Bruc

17/02/2023

Després d’uns anys d’aturada, el passat 5 de febrer es va recuperar el cros escolar de l’escola Herois del Bruc. El centre, amb el suport del Consell Esportiu de l’Anoia, l’Ajuntament de Piera i l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) Herois del Bruc, va organitzar el Cros Ciutat de Piera 4t Cros Escolar dels Herois del Bruc.

Com en anteriors edicions, la prova es va realitzar a l’entorn del centre educatiu, amb diverses categories i recorreguts segons l’edat de les persones participants. Un cop finalitzada la cursa, es van lliurar premis als tres primers classificats de cada categoria i gènere i al primer classificat de l’Escola Herois del Bruc.

En total van participar 177 atletes, entre pares, mares i alumnes que van gaudir d’una cursa que s’emmarca dins el circuit de cros escolar i popular del Consell Esportiu de l’Anoia.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.