L’actualitat

< Tornar al llistat

Nou espectacle per a infants amb «Anem al Teatre»

07/02/2023

El Teatre Foment ha acollit una faula sobre la importància d’abraçar les diferències i adreçada a escolars

L’alumnat de l’escola Creixà, l’Institut Escola Piera i l’Escola Acadèmia Apiària ha assistit a una nova sessió de la iniciativa «Anem al Teatre», un projecte organitzat entre l’Ajuntament de Piera i la Diputació de Barcelona.

La interpretació ha estat dedicada a la representació l’obra L’Arc de Sant Martí i la Lluna amb titelles. Durant la sessió, els infants han gaudit de la història, que s’ha desenvolupat amb l’acompanyament de música en directe i ha consistit en una faula al voltant del procés de valorar les peculiaritats i descobrir la nostra identitat.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.