L’actualitat

< Tornar al llistat

Les notícies de l'Escola Herois del Bruc

30/01/2023

Els Jocs de pati

Aquest any, amb l’aixecament de les mesures Covid, els nens i les nenes de l’escola Herois del Bruc han recuperat els jocs de pati, que s’han ampliat per poder oferir oportunitats de lleure al gust de tothom. Totes i tots poden gaudir del carro de jocs de taula, la biblioteca mòbil, el carro d’esports, el material de dibuix i unes còmodes estores per a fer acrobàcies, jugar o convertir l’esmorzar en un pícnic amb els amics i les amigues.

Dia de la no-violència i la Pau

A l’Escola Herois del Bruc han celebrat el Dia de la No-violència i la Pau amb diferents activitats a les aules i amb  un esmorzar, al qual anomenen “esmorzar solidari”, que consisteix en esmorzar pa amb oli i sucre pel qual han comptat amb la col·laboració de l’empresa del menjador escolar AlimentArt .

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.