L’actualitat

< Tornar al llistat

Se celebren els tradicionals concerts pedagògics de Santa Cecília

29/11/2022

Un any més, l'Aula de Música i les escoles de primària del municipi treballen plegades per organitzar una trobada musical en honor a la patrona de la música

El Teatre Foment ha acollit els tradicionals concerts pedagògics de Santa Cecília, patrona de la música, al llarg de la setmana del 20 al 25 de novembre. Enguany l'Aula Municipal Maria Escolà ha preparat l'espectacle «Músic Round», un espectacle en el qual ha pres protagonisme una mescla entre la música clàssica i la música moderna en forma de concert.

Amb això, l'escenari del teatre s'ha convertit en un ring en el qual cada ronda servia per demostrar diferents aspectes de la música com la popularitat, complexitat, dinàmiques o el tempo, amb un final que volia transmetre que totes les músiques són fantàstiques.

En total, més d'un miler d'infants han gaudit del concert que cada any l'Aula Municipal de Música els ofereix per celebrar Santa Cecília.

Tallers a Secundària

En el marc dels actes d'homenatge a Santa Cecília, la plantilla docent de l'Aula de Música oferirà uns tallers de Basquetbeat els dies 28 i 29 de novembre i l'1 de desembre. La iniciativa es dirigeix a l'alumnat d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) i de Piera i del PFI Anoia Sud  i consisteix a fusionar l'esport i la música, amb pilotes de bàsquet com a element de percussió.

Arxivat a: AMM

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.