L’actualitat

< Tornar al llistat

La celebració de Castaween s’imposa a les escoles

Escola Apiària
Escola Creixà
Gall Mullat
INS Guinovarda
Escola Herois del Bruc
IE Piera
Passatge del terror Escola Herois del Bruc
Passatge del terror Escola Herois del Bruc
Passatge del terror Escola Herois del Bruc
Passatge del terror Escola Herois del Bruc
Passatge del terror Escola Herois del Bruc
La Tortuga
Túnel del terror IE Piera
07/11/2022

La festivitat de Tots Sants es va avançar als centres educatius amb els infants menjant castanyes i amb l’organització de diversos passatges del terror

El passat 28 d’octubre, els centres educatius de la vila van avançar el Castaween, una celebració on cada any es combina la castanyada amb Halloween . Les aules es van omplir de castanyes, amb visites de les castanyeres i, fins i tot, amb els infants disfressats de castanyeres. Però la tradició catalana no és l’única que s’ha celebrat: el Halloween agafa terreny a les escoles, acompanyat de carabasses i monstres terrorífics.

Va ser una celebració en la qual no van faltar disfresses, excursions, sessions de contacontes, un tast de fruits de tardor, espectacles, concursos de carbasses i decoracions amb motiu de la festa.

Fora de l’horari escolar també es van organitzar diversos passatges del terror. L’AFA de l’escola Herois del Bruc, amb la col·laboració de tota la comunitat educativa i l’Ajuntament, va organitzar la sisena edició d’un esfereïdor passatge del terror al gimnàs de l’escola. El passatge estava ambientat en l’any 1958 i en les víctimes d’un suposat incendi en el laboratori d’un centre que ocupava l’espai on actualment està construïda l’escola.  Des de l’organització han destacat una magnífica posada en escena i la caracterització dels personatges, que van donar un munt d'ensurts als espectadors.

A l’Institut Escola Piera, els infants més grans de primària van organitzar i muntar ells mateixos un túnel del terror per tal de recaptar diners per a les seves colònies. 

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.